vær med

Vores mål er at få folks historier frem, så det er synligt for regeringen, partierne og fagbevægelsen, at vi langt fra er i mål med at sikrer alle økonomisk. Vi skal gøre alt hvad vi kan for at denne sundhedskrise ikke bliver til en social krise. Det gør vi ved at stå sammen og råbe højt ??

HER ER NOGLE MÅDER DU KAN VÆRE MED PÅ:

?Like facebooksiden “Coronaknibe”og inviter dine venner til at gøre det samme. Her deler vi historier om folk der falder udenfor hjælpepakkerne. Link til siden:[https://www.facebook.com/coronaknibe/?epa=SEARCH_BOX](https://www.facebook.com/coronaknibe/?epa=SEARCH_BOX)

? Er du selv en af dem, der falder udenfor hjælpepakkerne? Så skriv et opslag under [#CoronaKnibe](https://www.facebook.com/hashtag/coronaknibe…), hvor du beskriver din situation. Post opslaget i gruppen her og så slår vi det op på facebooksiden.

?Kender du en, som er faldet udenfor hjælpepakkerne-få vedkommende til at dele sin historie!

? Like, del og bak op i kommentarfeltet når folk står frem med deres historier

?Har du nogle venner du tror kunne være friske på at råbe højt på facebook-inviter dem med i gruppen

?Brug profilrammen med [#CoronaKnibe](https://www.facebook.com/hashtag/coronaknibe…)( link: [https://www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=3048826885182854](https://www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=3048826885182854))

? Har du spørgsmål, gode erfaringer eller tips-del dem her i gruppen